MoliCare Skin Cink-oxid krém (200ml)

2054 Ft
MoliCare Skin Cink-oxid krém (200ml)

Megvédi az intim területen lévő irritált bőrt a további károsodásoktól. Védőréteget képez a bőr felszínén, támogatja a bőr saját védekező mechanizmusát. Kreatint és szagsemlegesítőt tartalmaz.

A bőr egészsége központi szerepet játszik az ember általános egészségi állapota szempontjából. Ez a megállapítás különösképpen érvényes a gondozásra szoruló idős emberek esetében, akiknek a bőrét az inkontinencia és az ágyban fekvés hatványozott terhelésnek teszi ki.

A testfelület – például az ágyban végzett fürdetésre alkalmas Menalind professional nedves törlőkendőkkel történő – megtisztítása után a bőrt speciális krém segítségével óvni kell a vizeletben vagy a székletben található káros anyagok hatásától. A Menalind professional átlátszó bőrvédő krém víz-az-olajban/olaj-a-vízben típusú emulzió, továbbá nem tartalmaz cinkoxidot, hanem olyan hatóanyagok keveréke mint a kreatin, a biszabolol és a hamamelis, amelyek a bőr természetes védőmechanizmusának a fenntartását segítik elő. A külső vízréteg nedvességgel látja el a bőrt, a bőrápoló olaj pedig megvédi a bőrt a nedvességveszteségtől, és áttetsző védőfilmet képez a bőrön. Végül a belső vízréteg a hatóanyagokat a bőrbe szállítja, és biztosítja a bőr nedvességgel történő tartós ellátását

rózsaszín-védelem


Ára:2054 Ft


Ez a termék 2011.08.11 óta kapható nálunk.

KészletenA termék szállítási ideje: 1-3 munkanap.


Címkék:  995035,Hartmann,bőrvédő krém,Bőrápolók,MoliCare Skin Cink-oxid krém (200ml)


Vélemények

Vélemények A termékről még nem írtak vélemény! Legyél Te az első!