Hírlevél

Email:

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)Szájmaszk, gézmaszk, kézfertőtlenítő,gumikesztyű ha rendelek mikorra kapom meg?

Az általunk forgalmazott, de nehezen beszerezhető termékeknél hasonló szöveget találnak: KÉSZLETHIÁNY, FELFÜGGESZTVE A TERMÉKEK KISZOLGÁLÁSA!. Sajnos egyelőre nincs információnk arról, hogy a kormányzat mikor engedi kiszolgálni az adott termékeket a kórházakon kívüli felhasználási helyekre. Ha szeretné megrendelni, és megvárja amíg ki tudjuk szállítani, kérem adja le rendelését, amelyet sorba állítunk, és termékek érkezése során kiszolgálunk.1. Hogyan rendelhetek?

A rendelés leadásának legegyszerubb (és legolcsóbb) módja, ha regisztráció után a webáruházon keresztül történik a rendelés. De lehet telefonon (30/832-77-03) vagy e-mailben (rendeles@hartmannbolt.hu) is leadni rendelést.

2. Lehet telefonon rendelni?

Igen a +36-30-832-7703-as telefonszámon. Ha a rendelés során megadja e-mail címét, akkor kérésére regisztráljuk a rendszerben, így kaphat email értesítést.

3. Hol és hogyan regisztrálhatok?

A Webáruház bármely oldalán a bal oldali „BEJELENTKEZÉS” menüben található „Szeretnék regisztrálni” feliratra kattintva lehet regisztrálni. E-mail cím és jelszó megadását követoen a regisztráció sikerességérol e-mail értesítést küldünk.

4. Hogyan adhatom le rendelésem a Webáruházban?

A rendelés menetét szemlélteto diasor megtalálható a „Rendelés és szállítás” fül alatt.

5. Hogyan vehetem át a rendelésem?

A rendelés leadásakor a következo módozatok közül lehet választani: - személyes átvétel: Kontakpont - Újpest, Petofi Sándor utca 22. - házhozszállítással / futárszolgálattal: Budapesten elsosorban saját embereinkkel vagy futárral szállítunk házhoz. Postázni csak külön kérésre postázunk (plusz költséggel). Vidékre elsosorban postázunk, de a rendelések függvényében házhoz is szállítunk (ekkor is a postai díjak kerülnek felszámításra.).

6. Hogyan fizethetek?

Kétféle módon lehet fizetni: - a termék készhez vételekor: ekkor a kézbesítéskor / szállításkor / átvételkor a futárnak / pénztárosnak lehet kifizetni a vételárat. Ebben az esetben 490 Ft utánvételi díjat (készpénz kezelési) költséget számolunk fel! - Banki eloreutalással: ekkor a pénz jóváírását követoen küldjük (postázzuk, szállítjuk) a termékeket. Ekkor nem számolunk fel készpénz kezelési költséget.

7. A receptre felírt gyógyászati segédeszközöket Önöknél meg tudom vásárolni? Sajnos nem. Nem áll módunkban vényt (receptet) elfogadi. 8. Bankkártyával fizethetek?

Egyelore csak készpénzzel, vagy banki utalással, de dolgozunk rajta.

9. Honnan tudhatom, hogy biztosan sikerült-e a megrendelés?

Minden sikeres rendelés beérkezése után egy un. „Fogadott” e-mailt küldünk a regisztrációban megadott e-mail címre, mely szerint a feldolgozás megkezdodött. A feldolgozása után fog kapni egy visszaigazoló e-mailt, amely már a szállításra vonatkozó információkat is tartalmazza.

10. Mit tegyek, ha nem érkezik meg a rendelést visszaigazoló e-mail?

A rendeléseket munkaidoben dolgozzuk fel, ezért elofordulhat, hogy a munkaidon kívül leadott rendeléseket csak a következo munkanapon tudjuk visszaigazolni. Célszeru ellenorizni a kéretlen levelek (spam) mappát is. Érdeklodjön kollégánknál a központi telefonszámunkon: +36 30 /832-7703.

11. Ha megrendelek valamit, mikor kapom meg?

Személyes átvételnél a megrendelt és raktáron lévo termékek azonnal átvehetok a terméket tároló telephelyünkön. Raktáron lévo terméket érvényes és visszaigazolt rendelés esetén, Magyarország területén belül általában 5 munkanapon belül a futárszolgálat kiszállítja. A készleten nem elérheto, azaz rendelendo tételek szállításáról egyedi információt küldünk.

12. Mennyibe kerül a házhozszállítás?

A kiszállítás díját a Megrendelés visszaigazolás levél mindíg tartalmazza. Az alábbi táblázat foglalja össze lehetséges díjakat:
SszTelepülés(ek)Fizetés módjaLeírásKiszállítás díjaKedvezmény
(1)Budapest, IV. kerületKészpénzSzemélyes átvétel. Fizetni a helyszínen, csak kézpénzben lehet!0,- Ft
(2)Budapest, IV. kerületBanki előreutalásSzemélyes átvétel. Fizetni banki átutalással, díjbekérő alapján kell.A helyszínen már nem kell fizetni!0,- Ft
(3)OrszágosUtánvételFizetni a futárnak a helyszínen, a termék átvételekor kell.1.400,- Ft24.999,- Ft feletti rendelések esetén a szállítási költséget átvállaljuk!
(4)OrszágosBanki előreutalásFizetni banki átutalással, díjbekérő alapján kell.A futárnak már nem kell fizetni!1.400,- Ft


A megadott díjak csak és kizárólag a Szolgáltató által megadott időpontokban történő kiszállítás és az áru megvásárlásával létrejött ügylet esetén érvényesek. Minden más esetben egyedi árszabás van.

FONTOS: A higiéniai termékek (pelenkák, alátétek, kötszerek, steril termékek) esetében az elállási jog csak bontatlan csomagolásra vonatkozik. Bővebb információt a https://fogyasztovedelem.kormany.hu/#/kisokos_online_vasarlas_es_elallasi_jog talál. Bontott csomagot nem áll módunkban visszavenni!

13. Lehetoség van-e hitelre vásárolni?

Nincs lehetoség.

14. Utalványt is elfogadnak?

Nem, utalványokat nem áll módunkban elfogadni.

15. Hogyan tudom utólagosan módosítani a rendelésem?

A rendelés leadását követoen vagy: - hívja a központi számunkat: +36 / 30-832-7703 és kérje a rendelésének módosítását. - E-mailben jelezze módosítási szándékát - Visszaigazolt rendelés esetén a szállítást megelozo munkanap 16 óráig van lehetoség a rendelés módosítására.

16. Hol tudom az adataimat megtekinteni?

Bejelentkezés után az „Adataim” menüpont alatt, a „Saját adatatok” menüpont kiválasztásával.

17. Hogyan tudom az adataimat módosítani?

Az adatok módosítására bejelentkezés után az „Adataim” menüpont alatt van lehetoség.

18. Hol találom a nyitott rendeléseimet?

Bejelentkezés után a „Rendeléseim” menüpont alatt.

19. Hogy muködik a kereso?

A keresés mezobe írja be a keresendo kifejezést és nyomjon entert, vagy kattintson a mezo alatti „Keresés” gombra.

20. Milyen csomagolásban kapom meg a terméket?

Az inkontinencia termékeket mindíg diszkrét barna papírdobozban szállítjuk elzárva a kíváncsi szemek elol. A csomag feladója minden esetben a Progi-MED Kft, nem a HartmannBolt.hu webáruház.