Hírlevél

Email:

Hírek

Személyes átvétel, kiszállítás szünetel!


12.02-12.07. között szünetel a kiszállítás és a személyes átvétel!

FIGYELEM! FONTOS INFORMÁCIÓ:


2019.12.02-12.07. (hétfőfő-szombat) KÖZÖTT A KISZÁLLÍTÁS ÉS A SZEMÉLYES ÁTVÉTEL SZÜNETEL!


A 2019.11.28. (csütörtök) 19 óráig beérkező rendeléseket pénteken a futárszolgálatnak átadjuk (készlet függvénye!)


Az Ügyfélszolgálat e-mailben elérhető lesz!


kapu


Címkék:  szünet, kiszállítás, személyes átvétel

Frissítve: 2019.11.21

Figyelem! December!


Decemberi menetrendünk

DECEMBERI MENETRENDÜNK:


Ügyfélszolgálatunk korlátozottan elérhető lesz telefonon és e-mailen, de a kiszállítás és a személyes átvétel szünetel


DECEMBER 23 - JANUÁR 6.


között.


 


BOLDOG ÜNNEPEKET ÉS BÉKÉS ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!


boldog karácsonyt


Címkék:  menetrend, december, boldog karácsonyt

Frissítve: 2019.11.20

Hasznos információk személyes átvétel esetén


1042, Petőfi u. 22. Személyes átvételekre vonatkozó szabályok

Vásárlóinknak lehetőséget biztosítunk arra, hogy az esetleges szállítási költséget valamint a várakozásokat elkerülve személyes átvételt jelöljenek meg rendelésük leadásakor. A személyes átvételre a 1042, Budapest, Petőfi u. 22. szám alatt van lehetőség, előre egyeztetett időpontban.


A személyes átvételre abban az esetben kerülhet sor, ha a rendelés leadását követő visszaigazolást is megkapta a Vásárló, melyben tájékoztatjuk, hogy mikortól áll rendelkezésre az általa megrendelt termék. A visszaigazolásban szereplő dátumtól számított 7 munkanapig van lehetősége a csomag átvételére.


Amennyiben 7 munkanapig nem történik meg az átvétel, illetve sem e-mailben sem telefonon Vásárló nem kéri az átvételi határidő meghosszabbítását, rendelése „Nem vette át” vagy „Rontott/téves” státuszt kap és törlődik a teljesítendő rendelések közül.


Amennyiben rendelését Vásárló nem vette át a 7 munkanapban, úgy a 8. naptól REKLAMÁCIÓVAL NEM ÉLHET, amennyiben az általa megrendelt termék nem áll rendelkezésre.

Frissítve: 2017.03.28

Innováció az inkontinencia területén


Innováció az inkontinencia területén - megújult felnőtt pelenkák

A HARTMANN inkontinencia pelenkák és inkontinencia betétet a mindennapi gondozás követelményeinek figyelembe vételével fejlesztették ki és tesztelték. Ez a termék kiváló szivárgás elleni védelmet és légáteresztő képességet biztosít. Az inkontinencia ápolás során az átfogó HARTMANN Incontinencia rendszer gazdaságos alkalmazást tesz lehetővé. A sokféle termék típusok különböző nedvszívóképességgel és mérettel lehetővé tesznek egy célzott páciens ápolást, amely mind az inkontinencia súlyossági fokára, mind pedig a személyes szükségletekre szabott.


A HARTMANN inkontinencia pelenkák összekapcsolják a tökéletes ápolást a tökéletes bőrkomforttal és gondoskodnak az életminőség érezhető javulásáról súlyos inkontinecia esetén. A légáteresztő flísz - ellentétben a normál fóliákkal- kiegyenlíti a bőr levegő- és a nedvességtartalmát az érintett bőr területén, így megakadályozzák a befülledést, amely izzadáshoz és bőrirritációhoz vezethet. A rugalmas tépőzárak szintén kényelmes használatot biztosítanak, amíg a szokásos ragasztószalagok erősebb húzás esetén merevek maradnak, szakadnak, illetve elengedhetnek. A HARTMANN inkontinencia pelenkák elasztikus ragasztószalagjai rugalmasan reagálnak a terhelésre.


Innovació az egészséges bőrért:
  • Egyedülálló légátersztő bőrbarát, puha nemszőtt anyag (flísz) a csípőrészen. 

  • Kellemesen és puhán illeszkedik a testhez. 

  •  Az elasztikus ragasztószalagok optimális és pontos illeszkedést, egyszerű felhelyezést tesznek lehetővé és kitűnően ragadnak a flíszen is.Címkék:  fejlesztés, pelenka, inkontinencia

Frissítve: 2017.03.28

DermaPlast termékcsalád


Minden esetre: DermaPlast termékcsalád

A HARTMANN az elsősegély területén átfogó termékválasztékot kínál, termékeink között a sebtapaszok széles választéka mellett megtalálhatók szabványos mentőládák közlekedési járművekhez, üzemi elsősegély-felszerelések, valamint elsősegély készletek utazáshoz és sportoláshoz.


Lakossági termékcsalád:


DermaPlast – Több mint sebtapasz


A DermaPlast termékcsalád hétköznapi sérülések egyszerű és gyors ellátását teszi lehetővé.


7 alaptípusa:
  • classic

  • textile elastic

  • sensitive

  • sport

  • universal

  • kids és

  • aqua


között minden esetben megtalálja a megfelelő terméket. A DermaPlast Hydro család megoldást nyújt olyan esetekben is, amikor nedves sebkezelésre van szükség a sebek gyógyulásához. A DermaPlast professional termékek kiszerelésüknek köszönhetően a profeszionális betegellátásban is gazdaságosan alkalmazhatók.


Címkék:  elsősegély, dermaplast, sebkezelés

Frissítve: 2017.03.28

Műtét közben is biztonságban!


Műtét közben is biztonságban - orvos is és a beteg is

Műtéten áteső betegek szempontjából rendkívül fontosak a műtét előtti-, alatti- és utáni fertőzés megelőzési eljárások, amelyek a nozokomiális fertőzések megelőzésére irányulnak. A hatékony fertőzésmegelőzés szempontjából lényeges tényezők közé tartoznak a fertőzés okának és a kórokozók lehetséges átadási útvonalának ismerete, valamint a standardizált sebészeti eljárások.


A HARTMANN a teljesen aszeptikus környezet megteremtéséhez szükséges termékek teljes választékát kínálja. Az egyszer használatos termékek segítséget jelentenek mind a betegek, mind a műtéti team számára. A kéz-, eszköz- és felületfertőtlenítő szerek, az egyszer használatos sebészeti eszközök, kesztyűk, ruhák és köpenyek, valamint az egyszer használatos műtéti lepedők mind a beteg, mind a műtéti környezet szempontjából jelentősen hozzájárulnak a kontamináció problémájának megoldásához. Ez kisebb és nagyobb műtétekre egyaránt érvényes. A gyakoribb műtétekhez használható standard készletek, a műtéti termékek széles választéka, a kiegészítő termékek, valamint a sajátos igények szerint kialakított készletek megkönnyítik a team hatékony, biztonságos munkáját a műtőben.


Címkék:  műtét, izoláció, fertőtlenítés

Frissítve: 2017.03.28