Hírlevél

Email:

Hírek

Augusztus 17-i hét


Nyáron egy hétig nem leszünk!

Ezúton tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy az augusztus 17-i héten


augusztus 19-én 


NEM LESZ SZEMÉLYES ÁTÉVEL, illetve csomagfeladás!


Így ezen a héten nem fogjuk tudni a rendeléseket teljesíteni. Megértésüket köszönjük.


Kérjük, vegyék ezt figyelembe a rendelés leadásakor!


Címkék:  szünet, nyár

Frissítve: 2020.07.27

Személyes átvétel, csomagfeladás - COVID-19


KORLÁTOZOTT IDŐPONTOK

A koronavírus magyarországi terjedésének megfékezése érdekében született kormányzati intézkedésekkel összhangban az alábbi döntéseket hoztuk Vásárlóink és Dolgozóink biztonsága érdekében.2020. március 17-től a személyes átvétel az Átvételi Pontunkon kizárólag hetente egyszer, SZERDÁNKÉNT 11-15 óra között lehetséges határozatlan ideig.


A csomagok feladása is ezen a napon történik meg, így kedd délelőtt 10 óráig beérkezett rendeléseket másnap, a 10 óra után beérkező rendeléseket következő hét szerdáján tudjuk feladni.A telefonos, e-mailes és postai úton érkező megkereséseket természetesen továbbra is fogadjuk. 


Címkék:  személyes átvétel, csomagfeladás, szerdánként

Frissítve: 2020.03.17

Személyes átvétel


Személyes átvétel és a COVID-19

Kedves Vásárlóink!


Webáruházunkban a személyes átvételre egyelőre továbbra is van lehetőség. Azonban mindannyiunknak van családja, ezért a szállítási mód valamint a fizetési mód kiválasztásánál vegyük figyelembe az ajánlásokat!


Kérjük, hogy csökkentsük a személyes kontaktust, valamint a készpénzforgalmat, ezért amennyiben módjukban áll, a banki előreutalást válasszák a fizetési módnál!


A személyes átvételnél NINCS MÓD készpénzes fizetésre!


Köszönjük együttműködésüket. 


Vigyázzunk egymásra!


 


Címkék:  személyes átvétel, készpénzkímélő, fertőzés

Frissítve: 2020.03.16

Figyelem, szállítási költség változás!


Szállítási költség változás!

FIGYELEM!


2020. március 16-tól változik a csomagok szállítási költsége:


Minden csomagot egységesen bruttó 1400 Ft-os áron szállítunk 


  • nincs külön utánvétel díja

 • a vidéki csomagok szállítási költsége csökken

 • 24 999 Ft fölött a szállítás ingyenes!

 • a személyes átvétel továbbra is ingyenes


 


 


Címkék:  szállítási költség, változás, csökkenés

Frissítve: 2020.03.10

Fertőtlenítők, maszkok, kesztyűk


Fertőtlenítők, maszkok, kesztyűk kiszolgálása

Kedves Vásárlóink!


A megnövekedett kereslet miatt a fertőtlenítőszerek, kesztyűk és maszkok kiszolgálása felfüggesztésre került!


Senkinek nem igazolunk vissza addig rendelést, amíg biztosan nem tudjuk kiszolgálni, vagy helyettesítő terméket nem tudunk biztosítani!


Megértésüket és türelmüket kérjük!


Hartmannbolt.hu


Címkék:  fertőtlenítő, maszk

Frissítve: 2020.02.15

Hasznos információk személyes átvétel esetén


1042, Petőfi u. 22. Személyes átvételekre vonatkozó szabályok

Vásárlóinknak lehetőséget biztosítunk arra, hogy az esetleges szállítási költséget valamint a várakozásokat elkerülve személyes átvételt jelöljenek meg rendelésük leadásakor. A személyes átvételre a 1042, Budapest, Petőfi u. 22. szám alatt van lehetőség, előre egyeztetett időpontban.


A személyes átvételre abban az esetben kerülhet sor, ha a rendelés leadását követő visszaigazolást is megkapta a Vásárló, melyben tájékoztatjuk, hogy mikortól áll rendelkezésre az általa megrendelt termék. A visszaigazolásban szereplő dátumtól számított 7 munkanapig van lehetősége a csomag átvételére.


Amennyiben 7 munkanapig nem történik meg az átvétel, illetve sem e-mailben sem telefonon Vásárló nem kéri az átvételi határidő meghosszabbítását, rendelése „Nem vette át” vagy „Rontott/téves” státuszt kap és törlődik a teljesítendő rendelések közül.


Amennyiben rendelését Vásárló nem vette át a 7 munkanapban, úgy a 8. naptól REKLAMÁCIÓVAL NEM ÉLHET, amennyiben az általa megrendelt termék nem áll rendelkezésre.

Frissítve: 2017.03.28

Innováció az inkontinencia területén


Innováció az inkontinencia területén - megújult felnőtt pelenkák

A HARTMANN inkontinencia pelenkák és inkontinencia betétet a mindennapi gondozás követelményeinek figyelembe vételével fejlesztették ki és tesztelték. Ez a termék kiváló szivárgás elleni védelmet és légáteresztő képességet biztosít. Az inkontinencia ápolás során az átfogó HARTMANN Incontinencia rendszer gazdaságos alkalmazást tesz lehetővé. A sokféle termék típusok különböző nedvszívóképességgel és mérettel lehetővé tesznek egy célzott páciens ápolást, amely mind az inkontinencia súlyossági fokára, mind pedig a személyes szükségletekre szabott.


A HARTMANN inkontinencia pelenkák összekapcsolják a tökéletes ápolást a tökéletes bőrkomforttal és gondoskodnak az életminőség érezhető javulásáról súlyos inkontinecia esetén. A légáteresztő flísz - ellentétben a normál fóliákkal- kiegyenlíti a bőr levegő- és a nedvességtartalmát az érintett bőr területén, így megakadályozzák a befülledést, amely izzadáshoz és bőrirritációhoz vezethet. A rugalmas tépőzárak szintén kényelmes használatot biztosítanak, amíg a szokásos ragasztószalagok erősebb húzás esetén merevek maradnak, szakadnak, illetve elengedhetnek. A HARTMANN inkontinencia pelenkák elasztikus ragasztószalagjai rugalmasan reagálnak a terhelésre.


Innovació az egészséges bőrért:
 • Egyedülálló légátersztő bőrbarát, puha nemszőtt anyag (flísz) a csípőrészen. 

 • Kellemesen és puhán illeszkedik a testhez. 

 •  Az elasztikus ragasztószalagok optimális és pontos illeszkedést, egyszerű felhelyezést tesznek lehetővé és kitűnően ragadnak a flíszen is.Címkék:  fejlesztés, pelenka, inkontinencia

Frissítve: 2017.03.28

DermaPlast termékcsalád


Minden esetre: DermaPlast termékcsalád

A HARTMANN az elsősegély területén átfogó termékválasztékot kínál, termékeink között a sebtapaszok széles választéka mellett megtalálhatók szabványos mentőládák közlekedési járművekhez, üzemi elsősegély-felszerelések, valamint elsősegély készletek utazáshoz és sportoláshoz.


Lakossági termékcsalád:


DermaPlast – Több mint sebtapasz


A DermaPlast termékcsalád hétköznapi sérülések egyszerű és gyors ellátását teszi lehetővé.


7 alaptípusa:
 • classic

 • textile elastic

 • sensitive

 • sport

 • universal

 • kids és

 • aqua


között minden esetben megtalálja a megfelelő terméket. A DermaPlast Hydro család megoldást nyújt olyan esetekben is, amikor nedves sebkezelésre van szükség a sebek gyógyulásához. A DermaPlast professional termékek kiszerelésüknek köszönhetően a profeszionális betegellátásban is gazdaságosan alkalmazhatók.


Címkék:  elsősegély, dermaplast, sebkezelés

Frissítve: 2017.03.28

Műtét közben is biztonságban!


Műtét közben is biztonságban - orvos is és a beteg is

Műtéten áteső betegek szempontjából rendkívül fontosak a műtét előtti-, alatti- és utáni fertőzés megelőzési eljárások, amelyek a nozokomiális fertőzések megelőzésére irányulnak. A hatékony fertőzésmegelőzés szempontjából lényeges tényezők közé tartoznak a fertőzés okának és a kórokozók lehetséges átadási útvonalának ismerete, valamint a standardizált sebészeti eljárások.


A HARTMANN a teljesen aszeptikus környezet megteremtéséhez szükséges termékek teljes választékát kínálja. Az egyszer használatos termékek segítséget jelentenek mind a betegek, mind a műtéti team számára. A kéz-, eszköz- és felületfertőtlenítő szerek, az egyszer használatos sebészeti eszközök, kesztyűk, ruhák és köpenyek, valamint az egyszer használatos műtéti lepedők mind a beteg, mind a műtéti környezet szempontjából jelentősen hozzájárulnak a kontamináció problémájának megoldásához. Ez kisebb és nagyobb műtétekre egyaránt érvényes. A gyakoribb műtétekhez használható standard készletek, a műtéti termékek széles választéka, a kiegészítő termékek, valamint a sajátos igények szerint kialakított készletek megkönnyítik a team hatékony, biztonságos munkáját a műtőben.


Címkék:  műtét, izoláció, fertőtlenítés

Frissítve: 2017.03.28