Hírlevél

Email:

MOLI termékcsalád

Frissítve: 2011-08-04 22:38:55

A Moli inkontinenciatermékek hozzájárulnak az érintettek életminőségének javulásához.

Vizelet- és székletinkontinencia esetében manapság már konzervatív és sebészeti kezelési lehetőségek is vannak, amelyek az érintetteknél gyógyulást hoznak. Terápiás kezelések kíséreteként vagy abban az esetben, ha már nem gyógyítható inkontinenciáról van szó, rendelkezésre állnak egyszerhasználatos inkontinenciatermékek, amelyek segítséget nyújtanak.

Minden szakember (szakápoló, ápoló) saját tapasztalatból tudja, hogy a gyenge minőség? termékek egy sor kellemetlenséget okozhatnak: bőrirritációktól egészen pelenkadermatitiszig vagy akár dekubituszig.

A HARTMANN Moli inkontinenciatermékek fejlesztése és gyártása során a minőségi és a gyógyászati segédeszközökre vonatkozó előírásokat is be kell tartani. Ezzel lehet az inkontinens embereknek a biztonságos ápolást és a kellemes közérzetet biztosítani. Ez magába foglalja a kifolyás elleni védelmet és a bőrvédelmet, ugyanúgy mint a kényelmes és az egyszer? használatot, valamint a termék diszkrécióját.

Az átfogó HARTMANN Moli inkontinenciarendszer gazdaságos alkalmazást tesz lehetővé. A sokféle terméktípus különböző nedvszívó képességgel és mérettel lehetővé teszi a célzott ápolást, mely mind az inkontinencia súlyossági fokára, mind pedig a személyes szükségletekre szabott.

 


Címkék:  moli, inkontinencia, ápolás