Kosár tartalma

A kosarad Üres. Még nem választottál terméket!

Tájékoztató a szállítási díjakról

A kiszállítás díját a Megrendelés visszaigazolás levél mindíg tartalmazza. Az alábbi táblázat foglalja össze lehetséges díjakat:
SszTelepülés(ek)Fizetés módjaLeírásKiszállítás díjaKedvezmény
(1)BudapestUtánvételÁltalában futár viszi a terméket. Fizetni a futárnak a helyszínen, a termék átvételekor számla alapján kell.650,- Ft4999,- Ft feletti rendelések esetén a szállítási költséget átvállaljuk!
(2)BudapestBanki eloreutalásFizetni banki átutalással, díjbekéro alapján kell.A számla a csomagban lesz, amelyet futár kézbesít (neki már nem kell fizetni!).650,- Ft
(3)Budapesten kívülUtánvételA csomag utánvéttel kerül elküldésre, és a termékek árát a postásnak/futárnak kell kifizteni a csomag átvételekor.A számla a csomagban lesz.1640,- Ft29999,- Ft feletti rendelések esetén a szállítási költséget átvállaljuk!
(3)Budapesten kívülBanki eloreutalásFizetni banki átutalással, díjbekéro alapján kell.A számla a csomagban lesz, amelyet posta/futár kézbesít (neki már nem kell fizetni!).1190,- Ft


A megadott díjak csak és kizárólag a Szolgáltató által megadott idopontokban történo kiszállítás és az áru megvásárlásával létrejött ügylet esetén érvényesek. Minden más esetben (azaz a Vevo határozza meg a szállítás idopontját) utánvétel esetén 1640,- Ft (1291,- Ft + ÁFA), míg banki eloreutalás esetén 1190,- Ft (937,- Ft + ÁFA) a szállítás költsége. (ettol eltéro díjszabások, akciók a weboldalon találhatók).